Tjänster & produkter

Aktuella kampanjer

Produktbilder

Prisförfrågan

Kontakt

Facebook

EquiSafe® RS-staket

EquiSafe = Made in Sweden

EquiSafes unika häststaket, RS-staket är deras absolut populäraste produkt och säljs världen över som det säkraste häststaketet på marknaden. Staketen från EquiSafe finns i färgerna vitt, brunt och svart. Dessutom är alla EquiSafes häststaket ´´MADE IN SWEDEN´´ av absolut högsta kvalitet.

EquiSafe har en unik design

EquiSafe står som symbol för säkerhet när det kommer till hästinhägnader. Det unika med detta staket är dess genomtänkta design och robusta konstruktion, skapad med hästens välbefinnande i åtanke. Om en häst av någon anledning skulle bli skrämd och stöta till eller kasta sig mot staketet, är det konstruerat för att flexibelt vika sig utan att brytas. Detta minimerar risken för skador på hästen, eftersom det inte finns några brutna delar eller skarpa kanter att oroa sig för.

Fritt från skadliga ämnen i RS-staket från EquiSafe

Dessutom är EquiSafe-staketet fritt från skadliga färgämnen och har inga vassa hörn eller kanter. Varje del av staketet är designad med precision för att garantera hästens säkerhet. Det är inte bara en fristad för din häst utan också ett tecken på ditt engagemang för dess säkerhet och komfort. Med EquiSafe kan du vara trygg i vetskapen om att din häst är skyddad av det bästa.

Equisafe RS-3 häststaket i vitt

EquiSafe är smidiga att montera

Häststaketet från EquiSafe är enkla och smidiga att montera. De är gjorda utav 100% återvunnet miljövänligt material och de har en modern och estetisk design som gör att även de största ridhusen världen över använder sig av EquiSafe® häststaket.

Equisafe RS-3 häststaket i brunt

Integrerad ståltråd i EquiSafe RS-2, R-3 & RS-4

För att underlätta hanteringen av stressade hästar så har EquiSafe häststaket RS-2, RS-3, RS-3H och RS-4 en integrerad eltråd i slanorna, på så sätt stannar även de nervösa hästarna kvar i hagen och skulle hästen mot förmodan kasta sig igenom häststaketet så finns det inga lösa eltrådar som den kan fastna i eller skada sig på.

Vi erbjuder montage av EquiSafe

Om önskas så sköter vi hela processen från lagd beställning till uppsatt häststaket. Våra montörer har lång erfarenhet och ser till att EquiSafe staketet blir fackmannamässigt monterat. Har man kunskapen eller tillgång till egna montörer räcker det med att beställa materialet.

Prisförfrågan