Tjänster & produkter

Aktuella kampanjer

Produktbilder

Prisförfrågan

Kontakt

Facebook

Hippo Safety Fence®

Hippo Safety Fence®

Som agent för Hippo Safety Fence kan vi erbjuda marknadens säkraste och mest prisvärda alternativ till traditionella häststaket. Istället för slanor i trä eller hårdplast använder vi långa bruna elastiska plastband som spänns mellan hörnstolparna. Resultatet blir ett snyggt underhållsfritt häststaket med mängder av fördelar.

Staket uppsatt hos Flädjemark Sports AB

Minimerar skaderisken

Banden håller för ca 300kg vilket gör att banden går av om hästen skulle gallopera in i det. Även eltråden går av direkt vid en sådan incident då tråden vi använder har en så låg brottstyrka som 70kg. Detta gör att man till skillnad från andra staket undviker skärsår, splitterskador och blåmärken. Det kan vara bra att ha detta i åtanke när du väljer häststaket. Det är betydligt mindre kostsamt och smärtsamt att laga banden på våra häststaket än att fixa skador på din häst.

15års materialgaranti på banden

Japp! Du läste rätt. På plastbandet ger vi 15 års materialgaranti mot onaturliga missfärgningar från solljus samt mot onaturligt slitage så som sprickbildningar i bandet som orsakats av att det t ex torkat. Våra trästolpar är behandlad med träskydd för 20 års rötgaranti samt är certifierad enligt NTR och PEFC. Med ett häststaket från Horse Land kan du känna dig trygg och lägga din fokus på annat.

Hörnisolator
Isolator

Håller vildsvinen ute

Vildsvin är et stort problem för många markägare i landet. Väljer man vårt 3-slaniga häststaket så håller man vildsvinen utanför hästhagen. Den nedersta slanan sitter på 40cm höjd och strömtråden tillsammans med det spända bandet hjälper till att hålla grisen utanför hagen.

Minimalt underhåll

Bandet vi använder till våra häststaket är tillverkat av UV-beständiga material och kräver i princip inget underhåll. Om bandet går av kan det enkelt kopplas ihop med 2 skruvar och sedan spännas upp med spärrhaken. Dessutom fastnar inte snö lika lätt på bandet vilket gör att man slipper slitage från snötyngd. Självklart syns banden ännu bättre på vintern då de inte täcks av snö på samma sätt som traditionella staket.

Plastbanden samlar inte snö på samma sätt som traditionella häststaket och du slipper slitage från snötyngd. Dessutom syns dom bra på vintern eftersom dom inte täcks av snön.

Miljövänligt

Bandet är tillverkat i en fabrik i Europa som använder 100% förnybar energi. Allt avfall från fabriken återanvänds i någon form. Bandet är tillverkat av av PE plast som är 100% återvinningsbart.

”Nyckelfärdigt” häststaket

Vi erbjuder ”nyckelfärdigt” häststaket vilket innebär att vi sköter hela processen från lagd beställning till uppsatt häststaket. Har man kunskapen eller tillgång till egna montörer går det bra att beställa kompletta staketlängder. Minsta längd är 100m.

Prisförfrågan